Новини

Завершення впровадження Агроконтролю

25.05.2020
Завершення впровадження Агроконтролю

З огляду на сьогоднішні проблеми і складності на сучасних сільськогосподарських підприємствах, комплексна платформа управління фермою є важливим компонентом для будь-якого сільськогосподарського бізнесу. Agrovivo вибрала Agrocontrol як бажану платформу управління фермою для всіх сільськогосподарських операцій компанії, і в даний час ми завершуємо впровадження по всій компанії.

Вся наша техніка оснащена GPS-трекерами, системами моніторингу паливного бака і терміналами ідентифікації оператора. Тепер ми додали автоматичну ідентифікацію знарядь і обладнання, яка дозволяє повністю автоматизувати процес обліку і контролю польових робіт. Скорочуючи адміністративне навантаження на наших агрономів і операторів машин, це дозволяє їм максимально використовувати свій час і увагу на виконуваних ними операціях.

«Операції на місцях реєструються через платформу в режимі реального часу, що дозволяє безперервно контролювати операції і дає додаткову можливість аналізувати експлуатаційні характеристики. Це дозволяє нам переглядати наші операційні функції і постійно підвищувати нашу продуктивність. Платформа управління фермою також включає в себе облік земельного банку і картографування полів, супутниковий моніторинг полів (індекси рослинності NDVI, EVI2, GNDVI), інтегровані метеостанції і мобільний агрономічний модуль (Agroscouting).

Повністю інтегрований модуль збору врожаю, який включає в себе систему «друг чи ворог» (що означає, що наші комбайни не можуть розвантажуватися в транспортний засіб, на якому немає нашої мітки GPS) і модуль автоматичної реєстрації ваги і вологості, який дозволяє нашій команді відстежувати різні процеси в збиральних роботах. Іншим ключовим елементом системи є оцифрований модуль контролю палива, який контролює всі заправні станції на фермі і реєструє і розраховує доставку палива всім сільськогосподарським транспортним засобам, які мають свою унікальну карту RFID. Без RFID-карти наші оцифровані для роздачі палива насоси не дозволять оператору роздавати паливо, що знову-таки дає нам більший контроль над одним з наших ключових вводів. Додаткова привабливість всього цього полягає в тому, що Agrocontrol автоматично розраховує експлуатаційні витрати після їх завершення», - прокоментував Михайло Раханов, керівник ферми Agrovivo.

Після повної інтеграції з бухгалтерською платформою 1С Agrovivo буде працювати на одній з найбільш комплексних платформ управління фермерським господарством в Східній Європі, що дозволить компанії продовжити розробку і впровадження нових технологій.